Reisen til Julestjernen

21.–24. november 2019, Sekkefabrikken i Slemmestad

Kjøp billetter

Du sendes videre til billettsalg hos Hoopla.no

Barnegruppen i Røyken Teatergruppe gir deg JULESTEMNING! I år spiller vi Reisen til Julestjernen. Den ikonsike fortellingen, filmatisert på 70-tallet med Hanne Krogh i hovedrollen, og som vises hver eneste jul på NRK TV. Barnegruppen med regissør Kristin Børsum Hernandez i lederstolen samt Halvor Tverdal, Amanda Schmidiger, Thilla Schroeter Skaug og Mia Gram Olsen som regiassistenter har jobbet de siste 9 måneder med fantastisk dyktige skuespillere og endelig er de klare for å vise seg frem for publikum. Ta med barn, barnebarn og andre kjente og kjære og kom til Sekkefabrikken 21-24 november 2019.

Fortellingen
Vi befinner oss i et lite kongedømme – et sted i Eventyrland. Et slott med tårn og spir kneiser over en liten middelaldersk landsby, omgitt av tykke murer. På slottet bor den lille kongefamilien – kongen, dronningen og deres lille datter, prinsesse Gulltopp – med sitt hoff. Rundt halsen bærer Gulltopp et vakkert gullhjerte hun har fått av moren, dronningen. Så en natt forsvinner Gulltopp fra slottet, på selveste julenatten. Hun er gått ut i skogen helt alene for å finne julestjernen, som hun ønsker seg av hele sitt hjerte. Hennes onkel, den forfengelige og maktbegjærlige greven, har forledet henne til det.

Når kongen og dronningen får vite at prinsessen er forsvunnet, blir de fra seg av sorg. Dronningen løper fortvilet ut i skogen for å lete etter henne. Kongen forbanner julestjernen, som han gir skylden for sin ulykke. Men kongens forbannelse får julestjernen til å slukne, og med den forsvinner også dronningen. Sorgen senker seg over landet.

Vil prinsessen noen gang finne tilbake til kongen og dronningen, og julestjernen noen gang begynne å lyse igjen…?

Her er en knippe bilder fra siste øvinger før stor premiere torsdag 21 november i Sekkefabrikken. Kjøp billetter ved å følge linken ovenfor.

Her er det bare å sikre seg billetter, for Sekkefabrikken fylles til randen i løpet av uka.

Skuespillerne
Samarbeidspartnere