Tidligere oppsetninger

Ronja Røverdatter

februar 2012, Sekkefabrikken i Slemmestad

Røyken Teatergruppe setter opp Astrid Lindgrens Ronja Røverdatter i Sekkefabrikken.

Dyrene i Hakkebakkeskogen

30 jan - 2 februar 2014, Sekkefabrikken i Slemmestad

En samlet Røyken Teatergruppe setter opp Torbjørn Egners Dyrene i Hakkebakkeskogen i Sekkefabrikken. Regi ved Marianne Kostøl, Buskerud Teater.

Rett i lomma

6-9 mars 2014, Sylling

9 av ungdommene i Røyken Teatergruppe setter opp farsen Rett i Lomma av Michael Cooney. Regi: Rine Rud Stykket handler om Erik Bruun, som melker trygdesystemet ved å dikte opp en haug med leieboere som har den ene trygdeberettigede skavanken verre enn den andre. Brun fikk nemlig sparken i jobben på e-verket to år tidligere…. Read more »

Peter Pan

5.-8. november 2015

Peter Pan blir omgjort fra bok og film til scene i vår oppsetning høsten 2015. Regi: Tone Aas Skålevik, Buskerud Teater

Alice i eventyrland

30 november 2015

Aspirantgruppen 2015 viser Alice i eventyrland til foreldre og annen familie.

Narnia – Løven, Heksen og Garderobeskapet

24.-27. november 2016

Et samlet Røyken Teatergruppe viser Narnia – Løven, heksen og garderobeskapet. Stykket er mest kjent fra Narnia filmene, laget etter eventyrbøkene til C.S.Lewis. Regi av Einar Breian og Lene Johansen Kløvstad, Buskerud Teater

Grease

3. - 5. november 2017

Ungdomsgruppen spiller sin hittil største suksess – Grease. Fulle hus og jubelen står i taket hele helgen som det spilles i Sekkefabrikken. Regi: Kristin Børsum Hernandez, Buskerud Teater

FAME The Musical

23. - 25. november 2018

Etter 2017 suksessen med Grease ville Ungdomsgruppen prøve seg men nok en musikal, og for en suksess dette også ble. Fantastisk lyd, lys, koreografi, samarbeid med Dansesonen og som vanlig nesten Kristin Børsum Hernandez ved roret som regissør. Med seg hadde hun meget dyktig hjelp av Rine Rud samt Magnhild Sørvik fra Dansesonen.

Dyrene i Hakkebakkeskogen

14.-17 februar 2019

Barnegruppen spiller Dyrene i Hakkebakkeskogen i Sekkefabrikken, Slemmestad. Utsolgt og fulle hus og nærmere 1.200 betalende gjester kommer innom og ser i løpet av de 4 dagene og 6 forestillingene.

Reisen til Julestjernen

21.–24. november 2019, Sekkefabrikken i Slemmestad

Barnegruppen i Røyken Teatergruppe gir deg JULESTEMNING! I år spiller vi Reisen til Julestjernen. Den ikonsike fortellingen, filmatisert på 70-tallet med Hanne Krogh i hovedrollen, og som vises hver eneste jul på NRK TV. Klarer Sonja å finne Julestjernen, og slipper hun unna heksa og greven? Bli med å oppleve denne fantastiske julefortellingen i Sekkefabrikken, spilt av våre utrolig dyktige skuespillere. Dette er et stykke for hele familien, oldeforeldre så vel som de aller minste barna.

Norges Bank

4 jaunuar 2020

Røyken Teatergruppe viser frem en musical medley på Norges Bank sin juletrefest. Dette er et lukket arrangement og er kun for Norges Bank sine ansatte og deres barn.
Konfransier og primus motor er Trond Nilsen (Komponisten.no) som vi har jobbet sammen med i en årrekke for å tilpasse original musikk til våre oppsetninger.

Boston Consulting Group

10 januar 2020

Røyken Teatergruppe viser frem en musical medley på Boston Consulting Group sin juletrefest. Dette er et lukket arrangement og er kun for BCG sine ansatte og deres barn. Konfransier og primus motor er Trond Nilsen (Komponisten.no) som vi har jobbet sammen med i en årrekke for å tilpasse original musikk til våre oppsetninger.

Disneys High School Musical

14.-16. februar 2020, Sekkefabrikken i Slemmestad

High School Musical kommer til Sekkefabrikken i februar 2020. Røyken Teatergruppe sin Ungdomsgruppe spiller nå denne fantastiske musikalen tilpasset scene. Regi ved Kristin Børsum Hernandez og Koreografi ved Rine Rud og Magnhild Sørvik, Dansesonen. Noen smaksprøver fra våre øvinger:

Skatten på sjørøverøya

12–14 februar 2021, Sekkefabrikken i Slemmestad

Røyken Teatergruppe sin ungdomsgruppe setter opp Skatten på sjørøverøya 12-14 februar 2021 i Sekkefabrikken i Slemmestad. Opplev en spennende sjørøverhistorie med pirater og kamper som står om liv og død. Vi kan love deg at det blir både spennende og morsomt. Hovedpersonen er Jim Hawkins, en snill gutt som vi følger gjennom hele historien. Han… Read more »

Jungelboken

25-28 november 2021, Sekkefabrikken i Slemmestad

Asker kulturhus 10-12 juni 2022 – Shrek The Muscial

10-12 juni 2022, Asker kulturhus

Røyken Teatergruppe presenterer «Shrek The Musical», basert på Dreamworks’ Oscar-vinnende animasjonsfilm, og William Steigs bok.

Kardemomme By

Lier Kulturscene 17-20 november 2022

Røyken Teatergruppe presenterer familieforestillingen Folk og røvere i Kardemomme By i Lier Kulturhus, 17-20 november.

Samarbeidspartnere