• Utskrift
  • Print
  • Del på
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Instruktør

Einar Breian

Kunstnerisk leder, Midtfylket Buskerud Teater

Einar har fagbakgrunn som skuespiller og teaterpedagog med utdannelse fra Universitetet i Bergen og Ecole Jacques Lecoq i Paris. Erfaring blant annet som skuespiller, instruktør, maskemaker, produsent, turneleder, tekniker. Var den første lederen for MTV i perioden 1993-1998, og er nå tilbake i Buskerud etter 15 års eksil i Vestfold.


 

Lene Johansen Kløvstad

Freelancer som regissør og koreograf i Buskerud Teater.

Utdannet i Musikkteater fra Bårdar Akademiet og Bårdar International.
Erfaring som skuespiller, sanger, danser, koreograf, og regissør.
Eier produksjonsselskapet Perleraden Musikkteater og vokaltrioen CherryCherry. Har spilt som skuespiller på scener som Folketeateret, Edderkoppen, Christiania Teater, og Chat Noir.

Kristin Børsum Hernandez

Kristin har vært tilknyttet Røyken Teatergruppe siden våren 2006. I løpet av den tiden har hun satt opp "Nattkongeriket", "Folk og røvere i Kardemommeby" (to ganger), "Dyrene i Hakkebakkeskogen", "Trollmannen fra Oz", "Jungelboken" og "Skatten på Sjørøverøya".

Kristin har holdt på med teater siden 1995 og har bakgrunn både fra amatørteater og profesjonelt teater. Gjennom sitt virke på scenen har hun tolket roller som Petrine og Heksa i "Reisen til julestjernen", "Baghera" i Jungelboken, Stabbursmusa i "Dyrene i Hakkebakkeskogen", Den magiske katten i "Alice i Underverdnen" og Karen i musikalen "Høyt henger de og søte er de".

Publisert med Digipoint - MyDiSafe Publishing CMS